Инвеститорът милиардер Бил Акман, който ръководи кампания, критикуваща Харвардския университет, тъй като

...
Инвеститорът милиардер Бил Акман, който ръководи кампания, критикуваща Харвардския университет, тъй като
Коментари Харесай

Бил Акман, възпитаниците на Харвард, подкрепяни от Марк Зукърбърг, не успяват да се справят по време на скандали с антисемитизъм, плагиатство

Инвеститорът милиардер Бил Акман, който управлява акция, критикуваща Харвардския университет, защото той беше разтресен от разтърсвания по отношение на практики, свързани с антисемитизъм, плагиатство и финансов мениджмънт, в петък не съумяха да вкарат четирима претенденти в бюлетината за директорски съвет на учебното заведение Ivy League.

Друг претендент, подсилен от създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг, също не съумя да завоюва място в бюлетината за борда на надзорниците на Харвард.

Двамата мъже, които действаха без значение, поддържаха претендентите, откакто президентът на Харвард Клодин Гей подаде оставка предишния месец на фона на рецензии за оправянето й с антисемитизма в кампуса след офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври и изказвания за плагиатство в предходната си академична кариера.

Гей и Харвард отхвърлиха обвиняванията.

Гей, който беше първият негър президент на Харвард, сподели в изказване, по това време, че оттеглянето е в най-хубавия интерес на учебното заведение на Бръшлян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР